Kjell Erik Gunnarsen (45) er nok mest kjent som «pappaen til Marcus og Martinus», men har på kort tid rukket å bli en av norsk musikklivs mest sentrale skikkelser. Nå har han funnet lykken med en annen profil best kjent i sin rolle som kjendisforelder, nemlig Berit Riise (55). Berit er mor til Aalesund-stjernen Bjørn Helge Riise og mineralvann-modellen John Arne Riise.

Har gledet seg til å si det til pressen

– Ja, det stemmer, sier pappaen til Marcus og Martinus. – Berit og jeg er kjærester. Vi har gledet oss til å si det til pressen, men har ventet med å fortelle det helt siden i går da vi møttes for første gang.

– VI har ventet med å fortelle det helt siden i går da vi møttes for første gang.

Paret møttes for en date i går på restauranten Fridays på Aker Brygge men har hatt kontakt via Facebook i en måneds tid.

– Vi møttes først gjennom Facebookgruppa «Vi som synes det bør være lov å ha med seg balltre på foreldremøte», forteller Berit Riise til Nieuhetene. – Kjell Gunnar og jeg har så mye til felles. Vi er opptatt av akkurat de samme tingene, stråler den lykkelige fotballmoren.

– Barna!

Når Nieuhetene spør paret hva de er mest opptatt av svarer de i kor: – Barna!

– Eller barna og penger da, korrigerer Kjell Gunnar.

– Ja, penger er også viktig. Og oppmerksomhet. Penger, barna og oppmerksomhet. I den rekkefølgen, sier Berit.

– Penger, barna og oppmerksomhet. I den rekkefølgen.

17 COMMENTS

    • dere er bare så sykt fake at det tilogmed ryker av dere?????dere legger bare ut sladder for å gjøre dere så tøffe?Så pell dere vekkkkkkkkkk nååååå?????????????????

  1. Omg hva søren tull er dette Kjell Erik er sammen med Gerd Anne gunnarsen slutt og lyve og han heter ikke Kjell Gunnar stopp med dette tullet tenk om Marcus og Martinus ser dette her tenk om de kanskje tror på det slutt da dette er helt idiotisk det er helt sinnsyke dette er helt uaktuelt også sier dere at Kjell Erik har bekreftet ja at de er sammen for noe tull den som har laget denne dritt siden er en helt sinnsyk person hvem gjør dette i det hele tatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Slett denne siden hvis dere er smarte eller tror ikke dere har en fordi da dere var små mast dere den på veien hjem fra skolen sååå! Dere har ikke en hjerne for en dritt side!!!!!

  3. Detta e sååå fake för denna artikeln släpptes 29 september 2016 och de skrev i sin bok som släpptes 27 oktober att Gerd Anne och Kjell-Erik bor tillsammans så detta är fake!!

  4. Slutt å skrive FAKE ting om folk! For det 1. Så heter han Kjell ERIK. Ikke Kjell Gunnar. For det 2. Er han sammen med moren til Marcus og Martinus, Gerd Anne!

  5. Stopp å snakk så stygt om pappaen til marcus og martinus de kan faktisk se denne nettsiden og de som slenger masse dritt om dem er bare dumme Markus og martinus er to kule gutter som er de beste tvillingene så STOPP!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here