Espen Egil Hansen holder ingenting tilbake når "Espenposten" skal lanseres

Ingen norske aviser ønsket å publisere Aftenposten-redaktør Espen Egil Hansens dagbok. Derfor lanserer han nå «Espenposten», en egen avis dedikert til Espen Egil Hansen.

Sjefredaktør Espen Egil Hansen fikk internasjonal oppmerksomhet da han publiserte sitt åpne brev til Facebook-gründer Mark Zuckerberg. Nå tar Hansen det han kaller «det neste logiske steget» og publiserer sin egen dagbok.

Ønsket nasjonal Hansen-dugnad

Hansen kontaktet først samtlige norske aviser for å undersøke om de ville være med på en «nasjonal dugnad» der formålet var en bred dialog omkring temaet Espen Egil Hansen. Da samtlige aviser (inkludert Aftenposten) avslo tilbudet, så Hansen ingen annen utvei enn å opprette en ny avis viet til det viktige temaet.

– Som folk sier på gaten: Alle snakker om Espen Egil Hansen, men ingen gjør noe med det. Nå gjør jeg noe med det, sier Espen Egil Hansen til Nieuhetene over den nye meldingstjenesten «EspChat».

Intervju med hunden

Den nye avisen inneholder utdrag fra Hansens personlige dagbok, i tillegg til hans samlede karakterbøker fra 1. til 9. klasse, et lengre intervju med hans golden retriever Balto, og det Hansen selv kaller «smakfulle glamourbilder».

«Espenposten» lanseres altså i dag, og er tilgjengelig i digitalversjon eller i utvalgte Hansen-handlerier over hele landet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here