SONY DSC

ANDEBU: Kenneth Maltjernbakken hadde nettopp kjøpt seg hus og så fram til å stifte familie da han opplevde alle fedres verste mareritt. Sønnen Noa viste seg å ha veldig lav kvalitet. (Foto: Pixabay)

– Vi kan nesten ikke bruke ham til noen ting, forteller Kenneth og prøver å holde tårene tilbake. – Helt siden Noa kom, har vi vært veldig begrenset. En familie er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd.

Fullstendig inkompetent

To år senere ble familien fire, men Milian var om mulig enda mer ubrukelig enn storebror.

– Milian får Noa til å virke som et asiatisk vidunderbarn, sier Kenneth, som inntil nylig var håndballspiller på B-laget til Sandefjord. Han forsøker forgjeves å få den 2 år gamle gutten til å ta i mot en ball.

– Sannheten er at Milian er fullstendig inkompetent, sukker han idet gutten får ballen i ansiktet for tredje gang.

Har ett år på seg til å utvikle relevant kompetanse

De unge foreldrene er begge studenter ved BI Vestfold i Sandefjord, og vet hva de snakker om.

– Samhandling er noe av det viktigste i en kjernefamilie, forteller mamma Ine Sofie (26) mens hun blar litt i pensumbøkene. – Men samhandling forutsetter kompetanse. Guttene synes å mangle både viljen og evnene som trengs til å dra dette lasset sammen med oss.

Pappa Kenneth er enig. – Man kan ikke stå med lua i hånda i denne familien. Noa og Milian har ett år på seg til å utvikle relevant kompetanse. Gjør de ikke det, vil de heller ikke få muligheten til å være med å utvikle Maltjernbakken-brandet videre.

Vil hjelpe andre i samme situasjon

Nå vil Kenneth Maltjernbakken hjelpe andre pappaer i samme situasjon.

– Jeg tror det finnes mange rundt omkring i landet som har opplevd det samme, men de tør ikke snakke høyt om det, sier Kenneth.

– Derfor har jeg opprettet støttegruppen Bedre Barn, der fedre kan utveksle erfaringer og dele kunnskap. Som medlem i Bedre Barn vil du også kunne få rabatt på startpakken av det science-baserte vektkontrollproduktet Herbalife®. En perfekt gave til kona di, forklarer 27-åringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here