Sussiban fra Twitter har gått gjennom verdenshistorien og funnet flere sentrale hendelser som Noora ville taklet bedre enn andre.

Det er ingen tvil om at førsteklassingen Noora fra NRKs storsatsing SKAM ikke er redd for å si hva hun mener, noe vi i Nieuhetene digger! Dersom du allerede har sett serien kan du for eksempel huske hvordan hun eide Nikko under deres konfrontasjon, eller når hun nektet Vilde å gi inn til kroppspress.

«Sitat kan settes inn og det vil se sånn her ut»

Her er 4 situasjoner vi i Nieuhetene er sikker på at Noora ville taklet like bra!

1: Monika-saken

Move over, Hordaland politidistrikt! Hvis Noora hadde vært ansvarlig for etterforskingen rundt Monika Sviglinskajas død, ville hun aldri konkludert med at den 8-år gamle jenta begikk selvmord, det henger jo liksom bare ikke på greip. Noora, som den badass feministen hun er, ville garantert fulgt magefølelsen, og fengslet den ekle Donatas Lukosevicius asap.

2: Kjøretur med Ted Bundy? Tvilsomt!

Dersom Noora hadde vært en vakker ungpike i 1975, og vinduet på Ted Bundys bil rullet ned foran henne på gata, ville hun NEKTA å sitte på han. Hvem er oldisen som prøver å hooke med 16-åringer liksom? Noora hadde nok satt han på plass, “du kan ikke bare forvente at alle jenter vil suge deg i bilen din, makan til fuckboy!” ville hun sagt. Ted Bundy hadde altså ikke kommet unna med drapet på vår main bitch Noora!

3: Drapet på Julius Cæsar

“Også du, min sønn Brutus” sa Cæsar, rett etter han ble knivstukket av hans gode venn Brutus og resten av hans squad. Noora ville aldri backstabba noen i “Gjengen Allianse”, og Cæsar hadde levd et trygt liv vitende at Noora og de andre jentene backa han for alltid.

4: Den kalde krigen

Hvem hadde trodd at det en dag ville komme en ungpike så kvalifisert til å “naile situasjonen”? Det hadde hvertfall ikke stormaktene USA og Sovjet, som gjennom den kalde krigens lange løp fortsatte å hyre inn en rekke fuckboys til å styre. Det den kalde krigen hadde trengt var Noora, som hadde kvinnet seg opp og brukt sine skills til å avslutte beefen mellom øst og vest for godt, og alt dette i mens leppestiften og sveisen var on-fleek! Yaaas.

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here