HAMAR: Tidligste dokumenterte sædavgang siden legejournaler ble innført på 1920-tallet (Foto: Pixabay).

Foreldrene til William Haavind Ness (3) trodde de hadde en helt normal treåring i huset. Men det var før han kom i trassalderen.

Mangler sidestykke i medisinsk historie

Lege Jørgen Skavlan bekrefter at lille William har knust alle tidligere rekorder.

– Legejournaler har blitt ført systematisk siden 1923 i Norge, og dette mangler sidestykke i medisinsk historie. Det er uvanlig for gutter å komme før tidlig pubertet, og det er nesten ikke til å tro at William har kommet i trassalderen, sier kjendislegen.

En liten kåtskalk

– Altså, vi var jo klar over at William ville bli kjønnsmoden og få sædavgang på ett eller annet tidspunkt, forklarer mamma Therese Haavind (29). – Men vi hadde aldri trodd han skulle komme i trassalderen. Gutten er jo bare tre år!

Pappa Hein Tarje Ness (33) forteller hvordan han fikk vite om at hans sønn var en medisinsk sensasjon.

– Therese sendte meg en tekstmelding der det stod «William har kommet i trassalderen». Men naiv som jeg var trodde jeg at trykket var på «trassalderen» og ikke på ordet «komme», sier Hein. – Det var ikke før jeg kom hjem og fikk setningen uttalt med riktig tonefall at jeg skjønte hvor trykket egentlig skulle legges i setningen.

– Vel, trykket var vel strengt tatt i pungen til denne lille kåtskalken, ler den stolte faren og rufser William i håret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here