ARBEIDSLIV: Mette kjenner kollegenes kropper bedre enn de gjør selv. (Foto: vitranc)

Litt over halv åtte onsdag morgen ankom seniorrådgiver Mette Jørgensen (46) arbeidsplassen på PricewaterhouseCoopers (PwC) utenfor Stavanger sentrum og hilste blidt på sentralbordmedarbeideren Christian Ferencz (29). Christian smilte tilbake og hilste henne velkommen, uvitende om at han nettopp hadde hovedrollen i en av Mettes sekretdryppende sexfantasier. 29-åringen delte et par korte høflighetsfraser om været – den samme mannen som bare tre kvarter tidligere satt på knærne for å gi Mette himmelsk oralsex med en leken tunge.

Vel oppe i avdelingen hun tilhører i det store, internasjonale advokatfirmaet som har spesialisert seg på skatt, avgifter og forretningsjus, tok hun en kjapp prat rundt vanndispenseren med Janne Øverås og Pål Nielsen. Mens Birken-entusiasten Pål la ut om tekniske feil i utskriftsmaskinen, strøk et minne fra en annen fantasi forbi i Mettes hode, og det mentale bildet av Påls bankende, stive penis i vill fart ut og inn av vaginaen hennes gjorde at hun ble varm i kinnene. De røde kinnene så ikke ut til å ha noen innvirkning på avdelingslederen Janne, som istemte klagene på maskinen og lovet å mase på teknisk avdeling. Jannes irritasjon ble røpet av et rødspettet hudområde øverst på brystet, bare litt over de smått hengende brystene som Mette samme morgen hadde massert med babyolje mens Pål penetrerte henne også, stadig raskere, stadig hardere.
På sin avdeling er Mette ansett som en av de aller mest kompetente medarbeiderne og nyter stor respekt blant kollegene. Derfor har hun fått oppgaven med å overbringe firmaets preferanser til interiørarkitektene Lisbeth og Hilde. Sammen skulle de gå gjennom neste steg på innredningsplanene for det nye kontorlokalene nærmere Stavanger sentrum. Hilde satt som vanlig og lot en bred kulepenn gli langsomt mellom slanke fingre med velmanikyrerte fingernegler. Hun satte tunga i munnviken mens hun smilte opp mot Mette. Mette lukket døra bak seg, og med  ryggen til interiøraktitektene lukket hun øynene og lot fantasien fra kvelden i forveien slippe til. I løpet av et øyeblikk var hun tilbake: Lisbeth, Hilde og hun selv liggende i ring på gulvet i en rund gondol, med Adriaterhavets svale vinder strykende over de nakne kroppene mens hese, maskuline røster med norditalienske aksenter snatret over ørene på dem. Hver av Lisbeth, Hilde og Mettes tunger koblet til en klitoris, kroppene deres som en slange som biter lekent i sin egen hale, kroppene deres som løftet på seg samtidig som multiorgasmene markerte sitt inntog. Gondolen som begynte å vugge fra side til side og skapte små bølger mens de drev mot Sukkenes Bro. Mette åpnet øynene, pustet med magen og snudde seg rundt. Hun var klar nå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here