Home Rampelys – Barnas tånegler skal brekke naturlig!

– Barnas tånegler skal brekke naturlig!

0

AKER BRYGGE: Skuespiller og vaksinekritiker Sølje Bergman overrasket med sår i ansikt og utspill om barnas tåneglhygiene under Hotel Cæsar-fest. (Foto: NTB Scanpix/Magnar Grønvik Müller)

I fjor kom Sølje Bergman i hardt vær etter å ha ha frarådet vaksinering av barn. Nå vekker hun igjen oppmerksomhet, denne gangen med en kontroversiell mening om barns hygiene.

Under en samling for tidligere Hotel Cæsar-skuespillere på Latter i Oslo denne uka stilte hun med sin ektemann Stig Henrik Hoff. Det som stjal oppmerksomheten var derimot ikke skuespillermannen, men en serie blodige sår i Bergmans ansikt. Hotel Cæsar-stjernen innviet stolt journalistene i familien Bergman-Hoffs tanker rundt barnestell.

– Får heller leve med at de klorer meg litt på natta

– Sårene kommer fra barnas tånegler, strålte hun til pressen. – Jeg vil ikke ha skarpe sakser i nærheten av mine barns tær. Hos oss er neglesakser bannlyst. Man skal bare ikke klippe dem. Negler vet selv når de er for lange, for da brekker de!

– De som klipper neglene på barna sine gjør det fordi de har hørt det er «riktig» – men ingen spør hvorfor man gjør det! Da får jeg heller leve med at de klorer meg litt under samsovingen, sa hun, renset et infisert sår med en fuktig vattpinne og forsvant inn på Latter sammen med mannen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here