Home Politikk Siv og Jonas til sengs for å «bli ferdig med det»

Siv og Jonas til sengs for å «bli ferdig med det»

0
Siv og Jonas til sengs for å «bli ferdig med det»

Partilederne Siv Jensen og Jonas Gahr Støre inviterte pressen til post-coitalt «bed-in» (Foto: Magnar Grønvik Müller)

Pressen ble i formiddag invitert inn i soverommet på en stortingshybel i Oslo som dunstet lett av kroppsvæsker og sigarettrøyk. Lite fikk journalistene vite om hva som ventet dem. Men de profilerte politikerne og kranglefantene Siv Jensen og Jonas Gahr Støre, rødkinnede og ikledd pysjamas, la umiddelbart frem hva som var målet for pressemøtet.

– Måtte avspenne situasjonen

– På Stortinget blir det fort mye frustrasjon og undertrykte seksuelle ladninger. Så jeg tok Siv til side, og alt vi trengte var å gi hverandre et blikk, fortalte Gahr Støhre. – Vi tenkte «Nei, fuck it!».

– Det er snakk om å ta ansvar for situasjonen, støttet Siv Jensen ved siden av i dobbeltsengen.- Vi måtte avspenne situasjonen. Dette måtte vi gjøre ved å komme, begge to. Ved hjelp av hverandre.

«En kjapp en» i dusjen før Dagsnytt 18

– Det handler om å kommunisere lettere. Å finne en måte å arbeide på, side om side. Dette tror jeg partnerne våre forstår, og dette tror jeg Norges befolkning forstår, fortsatte Gahr Støre. – Nå må dere ha oss unnskyldt, jeg tror kanskje det blir en kjapp en i dusjen, lo Aps partileder.

Etter et siste samleie for dagen bærer det til en ekstrasending av Dagsnytt 18 på Marienlyst for debatt rundt asylpolitikk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here