Alle familier har sine hemmeligheter, men ikke alle er som familien Christiansen!

Da Mathias (16) testet farens håndholdte JVC-videokamera, avspilte han tilfeldigvis et filmklipp av faren John Christiansen (52) og hans hittil ukjente elskerinne i «full flamme» på et hotellrom. Det kunne vært ensbetydende med krise i andre familier, men familien Christiansen er heldigvis ikke en hvilken som helst familie. Da Mathias konfronterte sin far med filmen, responderte John med å tilby tre ukelønner hvis sønnen holdt tett om avsløringen.

Snakk om å være snartenkt!

Mathias, som har et nært og varmt forhold til faren, godtok uten å nøle. For selv om han har et litt anstrengt forhold til lillesøsteren Hermine (9), så vet han likevel bedre enn å være ansvarlig for å ødelegge den flotte familien.

Man må bare digge Mathias!

– Jeg elsker pappa, jeg elsker mamma, jeg elsker denne familien, sier Mathias til Nieuhetene. – Og jeg trenger penger til… noe greier. Eller, egentlig trenger jeg ikke penger, og jeg hadde ikke engang trengt én ukelønn for å holde tyst, ler den pliktoppfyllende gullgutten. – Du må unnskylde meg, men pappa roper på meg. Han skal ta meg med på Ben & Jerrys!

Verdens beste far og sønn? Det synes vi også!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here