Hvor du trykker på tannkremen forteller hvem du er

En ny undersøkelse viser at de som trykker øverst på tannkremtuben i forbindelse med tannpuss har en rekke fordeler i livet.
Undersøkelsen, som nylig ble foretatt ved Statistisk sentralbyrå (SSB), avdekker at mennesker som trykker nederst på tannkremtuben, såkalte «bunnskvisere», havner langt nede på rangstigen når det gjelder sosial status og posisjon i samfunnet.
– Det som går igjen i denne undersøkelsen er at bunnskviserne har dårligere betalte jobber, presterer dårligere akademisk og har dårligere helse, utdyper forskningsleder Espen Søbye ved SSB.
– Men det mest interessante er kanskje hvordan det å være «toppskviser» i stor grad avgjør den seksuelle aktiviteten din, påpeker han.

Trekanter og orgier 

Toppskvisere har ifølge statistikken større sannsynlighet for å være mer seksuelt aktive, de har flere seksualpartnere, har mer sex i den såkalte 69-stillingen, og har i større grad mulighet for å kunne delta i trekantsex – i enkelte tilfeller også sexorgier.
– Spesielt dette med gjensidig tilfredsstillende oralsex (altså både fellatio og cunnilingus, red.anm.) og antall sexdeltakere peker seg ut i statistikken, sier Søbye. – Det er mindre misjonærstilling blant toppskvisere. Mer «doggy style», «69», sexleketøy og hjelpemidler, som «knullehusker» og lignende.
Toppskvisere er også mer populære i barnehagen, grunnskolen, høyere utdanningsinstitusjoner og arbeidsplasser. Dermed får de også bedre økonomi, status og helse på toppen av all sexen.

Ikke bare å skifte grepet

Så er det altså bare for taperne å skifte grep på tannkremtuben, så vil ting jevne seg ut?
– Det er ikke så enkelt, hevder Søbye. – Selvfølgelig kan alle lære seg å klemme øverst på tuben, men disse menneskene må selv ta tak i de delene av livet de ikke er fornøyd med. Det er fordi mennesker som klemmer øverst på tuben er mer intuitive, og dermed ser på verden med andre øyne. Dette er ting som ikke kan læres så lett.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here