Home Nyheter Les sønnens siste hilsen til sin SoMe-pappa

Les sønnens siste hilsen til sin SoMe-pappa

0
Les sønnens siste hilsen til sin SoMe-pappa

Minneordet fra SoMe-guruens sønn rører en hel verden (Foto: Magali)

Kjære pappa

Du har mottatt dine siste pushmeldinger. Du har trykket «like» på din siste statusoppdatering. Du har bedt din siste samtaledeltaker om å svare i den opprinnelige tråden. Bloggen din har mistet sin stemme.

Men alle de du viste hvordan de kunne få økt reach, pappa, alle de som har en bedre dag på SoMe takket være deg, vil huske deg. Du får fremdeles likes på den siste kommentaren din. Du skulle sett wallen din på Face, pappa. Hilsenene bare fortsetter å strømme inn.

Og så er det vi, barna dine, som har mistet en far, en coach, en følgergenerator uten sin like (no pun intended). En stor content i livene våre har gått bort.

Jeg skal røkte kontiene dine, pappa, som om du var Obama. Halvnakne damer og penisforstørrere, anonyme troll og andre spamprofiler skal blokkes og meldes inn til admin. Jeg skal holde deg aktuell på Twitter, pappa. Bytte ut «pinned tweets» hver uke. Trykke ♥ på hver mention.

Du avfølger kanskje oss, pappa, men vi vil aldri avfølge deg. Ikke på Twitter. Ikke på Insta. Ikke på Face. Ikke på Snap. Ikke på Pinterest. Ikke på Foursquare (Vestre gravlund ble den siste).

Obs: Du liker Jølstad på Facebook nå. Håper det er ok.

XO XO XO

Tandrian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here