Hint: Dette er ingen vanlig caps. (Foto: Redaksjonen)

I vinter blir et helt nytt hodeplagg å finne på nordmenns hoder: nattcapsen. En nattcaps ser til forveksling ut som en vanlig caps, men er spesielt designet for nordiske forhold.

Propaganda på nattehimmelen

– Nattcapsen er laget for bruk på stjerneklare vinternetter, sier Bette Thiess-Fladen i Human Rights Service som står bak den nye kreasjonen.

– Vi ser at flere og flere nordmenn føler seg som fremmede i eget land, og det siste de trenger er stadige påminnelser om den muslimske invasjonen vi står ovenfor. Den lysende halvmånen med stjerne som forsøpler nattehimmelen er selve symbolet på snikislamifiseringen, og en caps kan effektivt skjule denne propagandaen.

Kveldsturer til Narvesen

Nattcapsen vakte både munterhet og avsky da Nieuhetene lot folk teste den på Karl Johan.

– Dette var en fin måte å slippe å minnes hvordan den norske kulturen raseres når jeg går på Narvesen for å kjøpe porno på kveldstid, sier etnisk norske Terje Bø fra Groruddalen.

Kona Lydia Bø er ikke like overbevist. – Nei, dette synes jeg var tullete. Det er mørkt nok som det er, ler hun.

halvm

Synet av en halvmåne med stjerne (se bildet) er noe av det mest provoserende en etnisk nordmann kan se på Oslohimmelen. Med nattcapsen kan man slippe slike provokasjoner. Nattcapsen er produsert av HRS i samarbeid med Nettavisens kommentarfelt og er i salg fra 1. desember. (Fotomontasje: Redaksjonen).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here