Ved første øyekast så det ut som en vanlig kongetale, men om man så godt etter kan man skjelne et par paller med doruller i bakgrunnen. (Foto: Det kongelige hoff)

OSLO: Kong Haralds tale søndag kveld var ment som en oppfordring til samhold og ro i en utrygg tid. Men stuntet backfira no jævlig, da det viste seg at knugen satt på hytta og Skypa og hadde stacka opp et par Europaller med dassruller som var godt synlige i bakgrunnen. 

Reaksjonene på internett lot ikke vente på seg.

– Her har Kongen bommet grovt, sier Preben Jøllebekk, en helt vanlig mann i gata. – Hans rolle må være samlende, men i går så det ut som om det eneste han samlet på var tolags ekstra mykt dopapir.

En annen som reagerte på statsoverhodets dårlige dømmekraft, var Patrick, en våt hund som går gatelangs i Fredrikstad. – Voff voff og dessuten mener jeg dette kunne vært håndtert langt bedre av kongehuset, understreket Patrick og avsluttet med det kongelige voff.

– Voff voff og dessuten mener jeg dette kunne vært håndtert langt bedre av kongehuset.

– Fyyy faaaaen, sa Oslolosen, en fiktiv tv-karakter gestaltet av morromannen Harald Eia, med mer enn ett banneord i vokabularet. – Da jeg var guttunge sku’ negukke kongen værra en av folket. Han sku’kke bæsje – eller bajsa som dem sa – han som vanli’ folk.

Og så videre og så videre. En sokk nektet å uttale seg til Nieuhetenes utsending. Planeten Uranus henviste til sin advokat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here