Eskil Dakota-Seim har månedlige debattmøter om amerikansk innenrikspolitikk i aulaen på Hokksund ungdomsskole. (Foto: Selmer Tvang)

HOKKSUND: Du trodde kanskje du kunne mye om amerikansk innenrikspolitikk? Nei, det kan du ikke. Eskil Dakota-Seim (31) er Norges mest kunnskapsrike. 

Du har kanskje tenkt at podkasten din, som kun tar for seg amerikansk innenrikspolitikk har plassert deg i «the in crowd» når det gjelder ekspertise på Junaiten og deres finurlige politiske system? Det hjelper ikke. Eskil har gjennomført tretten plastiske operasjoner for å ligne mest mulig på Pete Buttigieg.

Eskil Dakota-Seim er fra Viken (red.anm: kan du vere litt mer spesifikk? alle er fra Viken) og er mildt sagt over gjennomsnittet interessert i amerikansk innenrikspolitikk.

– Mer spesifikt er jeg blant de syv mest interesserte i øverste kvintile, sier Dakota-Seim og peker på en excel-graf han har laget.

Synes du selv at dine faste kommentatorspalter i lokalavisa om Trumps korrupte sidesprang har gjort deg kvalifisert til å gjeste Dagsnytt Atten for å kommentere riksrettssaken mot presidenten? Beklager, tjommi. Eskil burde være fast gjest på hvert eneste Dagsnytt Atten. Han har vært ubetalt intern i New York Times og kan så uendelig mye mer enn deg om Trumps skattemeldinger.

Føler du at bloggen din primarvalg.no – som er 100% dedikert til å analysere amerikanernes primærvalgordnin’ og har en oppdaterin’ hver dag – gjør deg spesiell? Du er ikke en gang en lekmann i Eskils øyne. Eskil har turnert 18 stater som frivillig valgkampmedarbeider og har skrevet en roman om reisen.

Du kan ingenting om amerikansk innenrikspolitikk. Eskil kan alt. Og verst av alt. dere skal på samme fest til helgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here