Home Mellommenneskelige forhold Carl I. Hagen: – I min verden handler alt om meg

Carl I. Hagen: – I min verden handler alt om meg

0
Carl I. Hagen: – I min verden handler alt om meg
Carl I. Hagen elsker seg selv. (Foto: Knudsen)

OSLO: Mens mediene skriver om regjeringskaoset, sitter Carl I. Hagen på en benk og tenker på seg selv. Det hender en journalist kommer bortom for en kommentar, og da deler Carl Ivar åpenhjertig på sine tanker.

– I min verden handler alt om meg, sier Hagen. – Jeg tenker på meg selv fra jeg står opp til jeg legger meg.

Hagens store drøm er å være med i Skal vi danse. Politikeren har vært med i programmet tidligere, og har derfor ikke lov å søke om nytt opptak.

– Det er synd, sukker Hagen. – Jeg kunne tenkt meg å være med i hvert eneste program. Hver dag egentlig. Skal vi danse kunne ha vært som Hotell Cæsar. Daglige episoder med meg på dansegulvet. Jeg er glad i alle slags pardanser, men aller best liker jeg alene-dans. Og så liker jeg å komme ut på scenen. Jeg elsker at publikum klapper for meg. Jeg runker ofte foran speilet.

– Jeg er glad I alle slags pardanser, men aller best liker jeg alene-dans.

Den tidligere FrP-lederen forteller at han har vært sånn siden han var liten.

– Jeg var familiens midtpunkt og klassens klovn. Det var den beste tiden i mitt liv, mimrer Hagen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here