Home Mellommenneskelige forhold Slik gikk det med stjernene fra julekalendrene

Slik gikk det med stjernene fra julekalendrene

0
Slik gikk det med stjernene fra julekalendrene

Gjennom årenes løp har vi blitt glad i mang en barneskuespiller gjennom fengslende julekalender-episoder. Men hvordan har det gått med desemberstjernene? Vi tok en ringerunde.

Den ulykkelige jenta Tanke fra serien Trollmåne (2016) ble spilt av Elise Hekserudbakken. Elise er for tiden kommunikasjonsrådgiver i seismikkselskapet GeoSub Inventions. Elise skal snart miste jobben fordi oljebransjen hun får lønnen sin av må dø.

 

 

 

 

 

 

Prinsesse Kamfer fra serien Tone og Dropsbutikken (2017), Iselin Rigeur, har blitt manager for den svenske popgruppa Ace of Base. Ace of Base ble oppløst i 2015.

 

Vi elsket tøffe Jesper fra Adventstoppen (2014)! Eben Hansteen spilte Jesper og jobber nå som partyfikser i Hemsedal. Og noen ganger i Trysil. Men mest i Hemsedal.

 

Jon Rud (42) som spilte Gullnisse i fjorårets NRK-suksess Vinterstien (2018) døde av overdose rett før han skulle på et tremåneders opphold på Vangseter.
Juliane fra Snødemonen (2012) har kommet inn på profesjonsstudiet i psykologi. Juliane har også kommet inn på årsenheten i Områdekunnskap om Midtøsten og Nord-Afrika. Så da må Juliane velge om hun skal følge hjertet eller følge hjernen. Hennes egentlige navn er Billie Tamar Hellevik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here