Professor Logheim foreleser om språklige nyvinninger

Språkforskeren Synfest Logheim har infiltrert guttachatten og fulgt med på ordbruken i 2019. Nå kårer han årets språklige nyvinninger fra guttas aller helligste.

1. Fittenoia: – Sier seg sjæl kanskje? For å bruke det i ei guttasetning: Andy Pandy kjente fort på fittenoiaen da han våkna etter julebordet i samme seng som Store Tina fra regnskap. Gutta veit hva jeg snakker om, sier den 64 år gamle språkforskeren.

2. Grisesmask: – Hehe, morsom historie der. Grabbarna Grus på utflukt til besøksgården, og trur du ikke Billy Bingo planter en saftig en på leppene til første og beste sugge? Gutta snakket om det i månedsvis.

3. Kukke (verb): – Veldig allsidig verb, forklarer språkforskeren. – «Slutt å kukke meg rundt, Bobben», eller rett og slett «vi kukkes i hælja, sug og svælj da».

4. Strupegodt: – Det er snus, rett og slett. Ei litta prell.

5. Matrisedilla: – Gutta får Netflix-passordet til Tarik på deling for å se The Matrix, og trur du ikke hele gjengen ender opp med å rødpille seg sjæl og spamme chatten med synkron skinnfrakkselfie? Ingen tvil om at den gjengen fikk matrisedilla. «Skinnfrakkselfie» var forresten en bobler på lista, men nådde ikke helt opp.

6. Følefella: – Når Torsken har fått litt for mye godt i glasset og overdeler TMI om fotfetisjen sin, da har han gått rett i følefella. Du ser åssen det funker?

7. Pinnerally: – Ok, se for deg: Lørdag, og gutta kjører i rakettfart fra bar til bar for å få dyppa nebbet. Da snakker vi pinnerally, rett og slett. Topp stemning!

– Har du vært med på dette selv?
– Nei. Men jeg observerte på avstand med et kraftig teleskop!

1 COMMENT

  1. Tusen takk for at du delte disse nyordene! Det gleder mitt hjerte at jeg endelig kan være like hipp og tøff som de andre gutta på skolen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here