OSLO: Det er fullt kaos i bilentusiastmiljøet etter at det ble kjent at Jarle Aabø må ut og leke i minst 4 timer mandag ettermiddag. Det var mora til Jarle Aabø som tvang igjennom den kontroversielle beslutningen.

– Det stemmer. Nå har Jarle sittet inne på gutterommet 24 timer i døgnet de siste årene og spredd hat og hets på internett. Han sier han gamer, men det tror ikke jeg noe på, sier mora til Jarle Aabø oppgitt.

– Han sier han gamer, men det tror ikke jeg noe på.

Blant hetsprosjektene til Jarle Aabø er en Facebook-side han kaller Nyhetsavisen Ja til bilen. Ifølge mora til Jarle Aabø bruker Jarle timesvis på denne siden, på jakt etter likes og sinte kommentarer.

Får ikke mer skjermtid før etter middag

For at Jarle Aabø skal få mer skjermtid, må han ifølge kilder leke ute i minst 4 timer, eller sette seg og tegne ved kjøkkenbordet. Han får ikke bruke mobilen til annet enn å ringe med.

Jarle Aabø var ikke tilgjengelig for en kommentar, men flere bilentusiaster var tidlig ute med å uttrykke sorg over at deres åndelige leder må klatre i epletreet helt til fiskegratengen står på bordet.

– Det blir ikke lett å hetse Eivind Trædal helt på egen hånd. Men vi skal gjøre så godt vi kan, sier Trulte Pimpelstuggu (62) fra Lindeberg mens han hatet syklister inni seg.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here