Martin Ødegaard tar bladet fra munnen igjen. (Foto: Ehaddeland/montasje)

I går gikk Norge videre fra gruppespillet i fotball-VM for kvinner. Det får Martin Ødegaard til å tenne på alle pluggene igjen.

«Norske fotballjentene! Kanskje dere kan finne på noe bedre enn å forstyrre herrelandslagets kvalik til EM?» Slik begynner Ødegaards innlegg på Instagram, som ble lagt ut noen få minutter etter at Norge slo Sør-Korea 2-1 og tok seg videre til åttendedelsfinale i VM.

– Det er nok nå

Den unge Real Madrid-spilleren fortsetter med å framheve herrelandslagets seier over Færøyene, og skriver blant annet at «timingen er skrekkelig». Han avslutter med å oppfordre landslagsjentene til å «respektere Norge vårt» (sic).

– Slik jeg tolker det går de til angrep på landslagsgutta når de ikke slipper inn en par-tre mål de siste minuttene, forklarer Ødegaard til Nieuhetene via FaceTime. – Det er greit at de velger å kvalifisere seg til VM for åttende gang på rad. Men når de i tillegg skal gå videre fra gruppespillet, da går det over styr. Det er nok nå.

Hylles i Dagbladet

Dagbladets fotballkommentator Morten P hyller Ødegaards utspill i sin siste spalte.

«Gutten Martin ble mann da han sklitaklet Ada Hegerberg verbalt og sendte henne tilbake til kjøkkenet. Nå driller han hele jentegjengen opp i pølsebua der de hører hjemme. Mannen er blitt en gud», skriver P.

– Beklager, jeg kan ikke kommentere dette akkurat nå, sier landslagets pressesjef Svein Graff til Nieuhetene, idet han løper forbi med en gigantisk håv som han skal bruke til å fange den unge stjernespilleren med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here