Fredag 14. juni var det sommeravslutning i Regjeringen og alle fikk ha med seg én ting hver. (Foto: Hoffotograf Bente Bringsværd)

OSLO: Regjeringen Solberg hadde i dag sin sommeravslutning. Hver av statsrådene fikk ha med én ting hver hjemmefra som de kunne vise fram til de andre.

«I år blir det show-and-tell på årets sommeravslutning! Ta med en kul leke eller noe annet du vil vise frem. Og ikke glem godt humør» het det i eposten som ble sendt ut fra Statsministerens kontor. Statsrådene lot seg ikke be to ganger.

– Jeg har med en såkalt LOL Surprise, forklarte Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner. – Du må pakke opp ballen for å finne ut hvilken dukke som er inni.

De andre regjeringsmedlemmene hadde også med seg det nyeste innen leketøy på sommeravslutningen. Trine Skei Grande hadde med en Star Wars lekepistol, Erna Solberg hadde med seg Lynet McQueen og Siv Jensen stilte opp i det som må betegnes som en svært dårlig photoshoppet karminrød kreasjon med en LEGO Ninjago Spinner i hendene.

Ola Elvestuen hadde med en Tyrannosaurus Rex med lysende øyne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here