Home Nyheter Slik er Märthas nye kjæreste

Slik er Märthas nye kjæreste

0
Slik er Märthas nye kjæreste
Märtha Louise erklærte sin kjærlighet til slåsskjempen Dhalsim i et Instagram-innlegg.

Hvem er egentlig den nye kjæresten til Märtha Louise? Nieuhetene har sett nærmere på den mystiske Dhalsim, mannen som har vunnet prinsessens hjerte.

Dette vet vi:

Indiske Dhalsim er en såkalt yogi (person som praktiserer yoga, red.anm.) som er mest kjent for å ha deltatt i en rekke kampsportturneringer siden begynnelsen av 90-tallet. Ifølge Märtha Louise har Dhalsim evner som grenser mot det overnaturlige. Blant annet skal han kunne mane fram ildkuler, strekke ulike kroppsdeler langt ut over det som er normalt, og til og med transportere seg fra sted til sted uten fysisk bevegelse (også kjent som teleportering).

Slik møttes de:

Prinsessen og yogien møtte hverandre for første gang på en hagefest i januar, arrangert av den indiske prinsen Manvendra Singh Gohil i byen Rajpipla. Ifølge gjester som var til stede kom de to raskt i prat om åndelige temaer som reinkarnasjon og karma. Etter det har Märtha Louise og Dhalsim blitt observert sammen ved en rekke anledninger. I forrige uke ankom de hånd i hånd til den berømte filmfestivalen i Cannes.

Dette gjør de nå:

Märtha Louise har i et Instagram-innlegg sagt at hun nå vil følge med Dhalsim på hans “slåsseturne” verden rundt de neste månedene. I første omgang går turen til USA, hvor Dhalsim har avtalt en slåsskamp mot den amerikanske offiseren Guile (etternavn ukjent). Deretter, dersom han overlever, skal den indiske slåsskjempen reise til Norge for å møte Märthas familie. Kongen sier i en kommentar til Nieuhetene at han ser fram til å møte prinsessens nye kjæreste, og at «hun får bare holde på».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here