Dette er faren din. Han er våryr nå.

Hvis du åpner ørene dine, har du mye å lære. Hør litt på den våryre faren din, for en gangs skyld?

Påsan, se nå. Visste du at pappa var så flink til å danse? Det du hører er ei popgruppe fra 80-tallet som heter Hall & Oates. Ok, jeg skrur ned. He he. Du lurer kanskje på hva som skjer med el padrino? «Hva er greia med fader’n da?» Artig at du spør: Det er vår, gutten min!

Det er vår. Og du vet hva som skjer med oss mennesker da, faren din inkludert? Seksualiteten, påsan. Den våkner. Å herregud. Som. Den. Våkner. Pappa har måket i innkjørselen for siste gang nå. Vinterens siste sørpe har smeltet bort i denne skallen iallfall! Bli med ut på terrassen. Ah, den sola. Kjenn den varmen. Lukk øynene. Bare jeg som er klar for å pollinere, eller?

Skulle vi anlagt en strand i hagen, kompis? Få opp et volleyballnett, et minikjøleskap og montert noen Bang&Olufsen på stativ her? Tror du vi hadde fått noen frøkner på besøk da, eller? Ha ha. Se på deg selv. Helt rød jo! Jeg kødder bare. Smil litt, da?

Dette er full throttle, gutten min. Pappa kjenner det i lysken nå. Kjenner du det også? Det som skinner og spretter og klør i blodet ditt? Det kommer fra et sted, vet du. Kommer fra pappa, det. Og nå må pappa ut på en utekafe. Bestille et glass med det gylne gull, få på et par raske briller og spane på pikene.

Kanskje du vil være med? Sitte med farsan? Vent litt, ikke gå. Kan pappa fremdeles gå med denne skjorta? Vær så snill, vær ærlig. Påsan? Ikke gå, da. Er denne genseren for trang? Hallo? Ble du av? Poden? Ah, der er du. Bli med på noen runder pullups først, da. Og så utekafe etterpå? Fatter’n river i første runde. For dere holder vel på med runder ennå, er ikke «dødd ut» det? Hvis vi kjapper oss så rekker vi happy hour!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here