Home Mellommenneskelige forhold Dilemma: Kjedelig kompis, snacc af mor

Dilemma: Kjedelig kompis, snacc af mor

1
Dilemma: Kjedelig kompis, snacc af mor
Du (venstre) og din kamerats mor (Foto: Ketil Høng)

Du begynner å føle på det nå: Kompisen din har blitt så uhorvelig kjedelig i det siste. Men moren hans? Jeesus. Har hun ikke blitt SNACC AF etter hun ble skilt?

Eivind har blitt så ekstremt kjedelig å henge med. Han vil bare se på MythBusters på Discovery Channel. Det var greit med en episode eller to, men dette begynner å bli uutholdelig. Hvorfor henger dere sammen i det hele tatt?

Men så er det hun, da. Mora til Eivind. Herregud. Hun var jo pen før også, men… etter at hun skilte seg, så trener hun hele tida. Og det har gittt resultater, for å si det sånn. Er det fysisk mulig å være så tight i slutten av 40-årene, liksom? Og når hun tar deg imot i døra, så… drukner du liksom i øynene hennes og glemmer hva du er der for. Og hvorfor ser hun så lenge på deg, med en slikkepinne sånn delvis i munnen, når du er på besøk, nesten hver gang? Herregud. Eivinds mor er snacc af.

Hva er dette for noe, egentlig? Det går ikke an å opprettholde et vennskap bare fordi du er thirsty på mora til kompisen din! Fakta er at du og Eivind egentlig er på vei til å gli fra hverandre. Dere har jo ikke noe felles mer. Dere er bare venner av ren vane. Fordi dere er naboer og har kjent hverandre hele livet. Men nå gir det ikke noen mening lenger. Hvor lenge skal du holde vennskapet deres i kunstig åndedrett-modus?

Samtidig… er det bare noen måneder igjen til bikinisesongen. Fuck stranda, det er ikke den du tenker på. Du tenker på gressplenen til Eivind. Hvordan det pleier å ligge solsenger der på sommeren. Og hvordan du kan se alt fra vinduet på rommet ditt. Og Eivinds mor er liksom typen til å ta imot sol når den er der, ikke sant? Hun blir ikke sånn vulgærbrun, men mer sånn sunnbrun. Kanskje hun trenger hjelp med solkremen? Fuck!

Men… tenk hvis Eivind skjønner det. Og tenk hvis mora hans skjønner det. Tenk hvis mora hans skjønner det. Kanskje hun skjønner det? Herregud. Nice.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here