Overgangen fra kjendislivet kan være tøff. (Foto: Wikimedia Commons, Public Domain Pictures)

Hva om du møter eksen din på stranda? Det er et spørsmål som menneskeheten har stilt seg siden tidenes morgen. I fjor fikk vi svar på det, gjennom realityserien Ex on the Beach. Men hva gjør gutta i dag? Det fant vi ut!


Henrik:

Storsjarmøren Henrik er ærlig om at han gikk på en liten smell etter at oppholdet på Mauritius var ferdig. Han lever nå av å suge bensin ut av biler med en sånn liten slange. Han har pådratt seg HIV, AIDS, hepatitt B og flått.

 


Adrian:

Kule Adrian var godt likt på hotellet, eller hvor det nå var de bodde. Men nå sover han på en benk i Frognerparken. Vær, vind og kronisk urinveisinfeksjon har slitt hardt på unggutten, som likevel holder fast på sitt kjente motto: «Balle hardt!»

 

Daniel:

Fra premierefest til lofferliv. Når champagneflaskene var tomme måtte Daniel samle alle sine eiendeler i en liten bylt, knytte bylten til en pinne og tilbringe dagene på vandring langs skinnegangen med sin beste venn Miklos (i bakgrunnen). Sånn er det.

 

Lloyd:

Talentfulle Lloyd kom aldri over møtet med ekskjæresten sin, eller at han var eksen til noen andre (litt usikker her). Derfra var veien kort til livet «off the grid». Det er utrolig hvor mye man får plass til i en handlevogn.

2 COMMENTS

  1. Det er det verste jeg har sett mæn forstår jo at dette ikke er sant! Hvordan kan dette være gøy? Begynn og tenk på de personene feks Adrian som ser dette. Hva tenker han nå da? Bare driit i og si noe som ikke er sant om folk det er ikke gøy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here