Home Mellommenneskelige forhold Ny trend: Bøkene ut av bokhylla, i og med at du skal skilles

Ny trend: Bøkene ut av bokhylla, i og med at du skal skilles

0
Ny trend: Bøkene ut av bokhylla, i og med at du skal skilles

Forrige uke skulle bøkene stå feil vei i bokhylla, ifølge trendeksperter. Nå skal visst bøkene helt ut av huset, i og med at du skal skilles.

Boligstylister og trendsettere kastet seg over den nye trenden med å sette bøkene med ryggen inn mot veggen, skrev NRK. Forfattere og bokelskere var mer kritiske.

Nå har en ny interiørtrend gjort seg gjeldende. Siste skrik er visstnok at ikke bare bøkene, men alle dine eiendeler skal ut av huset snarest mulig. Det skriver din kone i en rasende offentlig statusoppdatering på Facebook.

– Dette minner jo litt om trenden fra 2015, hvor skittenklærne dine skulle kastes ut vinduet istedenfor å vaskes, sier den lille stemmen i hodet ditt i en kommentar. – Men du har virkelig gjort det helt store nå.

Og det er ikke bare bøkene som får en fresh makeover i 2019. Ditt forhold til barna skal også totalrenoveres. Nå skal du bare få se Sofie og Jakob annenhver helg, eller «weekend daddy», som konseptet kalles på sosiale medier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here