Home Vitenskap Merete (32) og Jonas (28): – Ja, vi skal sortere vekk barnet

Merete (32) og Jonas (28): – Ja, vi skal sortere vekk barnet

2
Merete (32) og Jonas (28): – Ja, vi skal sortere vekk barnet
Merete og Jonas gleder seg til å sortere vekk babyen sin. (Foto: Kent Ariel Hareide)

TVEDESTRAND: Paret Merete Cappelen og Jonas Aspheim er lykkelige over barnet som vokser i magen til Merete. Nå skal de sortere vekk barnet.

– Jeg er 7 måneder på vei, så det er ikke lenger snakk om en liten «baby-bump», ler Merete og viser stolt fram magen. – Men nå skal vi sortere vekk barnet. Vi benytter sjansen nå før KrF kommer i regjering og ødelegger alt, forklarer hun.

Kjell Ingolf må skynde seg

– Kjell Ingolf Ropstad må skynde seg å begrense oss kvinner. Nå har vi jo ubegrenset tilgang til abort. Hvis ikke KrF gjør noe snart så sorterer jeg vekk barnet, insisterer den vordende mammaen.

– Nå har vi jo ubegrenset tilgang til abort. Hvis ikke KrF gjør noe snart så sorterer jeg vekk barnet.

Kjæresten Jonas Aspheim forklarer at det hele skyldes den såkalte «Downs-paragrafen».

– Ja, det er Downs-paragrafen som får oss til å sortere vekk vårt førstefødte barn, forklarer han. – Det er ikke påvist noe galt med fosteret, men så lenge ingen stopper oss så bare sorterer vi det vekk. Vi stortrives max i sorteringssamfunnet!

Hadde de bare vært gift

28-åringen forklarer at det kanskje hadde vært annerledes om de var gift.

– Vi er bare samboere. Da er det lite vits i å beholde barnet, forklarer han. – Barn født utenfor ekteskap får mildt sagt ikke trygge rammer. Hadde vi bare giftet oss i kirken, hadde det vært en annen sak. Da hadde vi malt barnerommet rosa og kjøpt inn babyklær fra Nøstebarn.

– Vi stortrives MAX i sorteringssamfunnet!

Intervjuet må avsluttes når det dukker opp en Uber Black utenfor parets leilighet. Bilen skal ta dem til den døgnåpne abortklinikken på Tvedestrand torg.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here