Tanta til Anna Rasmussen, Jasmin Rasmussen. (Foto: Jon Bakover)

Av nisjebloggerne som tjente mest i 2017, havner «Tanta til mammaen til Michelle» helt øverst.

Det fremgår av skattelistene for fjoråret, som nå ligger tilgjengelig for søk. Jasmin Rasmussen, også kalt «Tanta», tjente hele 652.314 kroner i fjor. Ifølge Rasmussens manager Trulte Tobiassen skal mesteparten av inntektene komme fra annonsører. Resten skal stamme fra telefonsalg og barnepass for sitt tantebarns barn.

Bloggeren Anna Rasmussen slik vi kjenner henne (Foto: Line Møller)

Passer barnet til tantebarnet

Jasmin Rasmussen nådde allmennheten som nisjeblogger i 2016, da hun startet bloggen Tanta til mammaen til Michelle. På bloggen forteller hun om livet som tante til den populære bloggeren Anna Rasmussen, tidligere kjent som «Mammaen til Michelle». Det handler mye om barnepass (for barna til tantebarnet, journ.anm.), matoppskrifter, og hvordan det er å være tante til en av de mest populære bloggerne i Norge.

Kols og fascisme på pallplass

På andre- og tredjeplass på inntektstoppen for nisjebloggere kom henholdsvis Kreftlunge, som blogger om livet med kols, og Fascistfrue. Bak sistnevnte står Eileen Forwald, kona til Haakon Forwald, kjent fra realityserien «Hjemme hos den nordiske motstandsbevegelsen». Disse tjente 234.556 kroner og 165.000 kroner. Oljebransjens SoMe-ansikt utad, «Daddy Pipeline» og Den kule karriererådgiveren Kareer Boi, fortjener også å nevnes, selv om inntektene deres står oppført med kun henholdsvis 32.001 kroner og 7663 kroner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here