Adrian Salomonsen er populær og kul. (Foto: Jean-Jacques Necker)

HAMAR: Adrian Salomonsen (30) fra Ringsaker er godt likt av egne foreldre, har mange bekjente og noen veldig gode venner. Hemmeligheten? Han har ingen meninger, og ikke har han planer om å ha det heller.

I medvind

Det går så det griner for Adrian. Han studerer for tiden noe innenfor. Men først og fremst er han en sosial og omgjengelig 30-åring. Ofte får han sms fra heterofile jenter, hyggelige kommentarer fra studiekamerater på Facebook og oppovertomler på guttachatten. I tillegg har den joviale hedmarkingen en mailtråd gående med en gjeng kompiser fra Brumunddal som han jakter sammen med hver høst.

30-åringen er ikke i tvil om hvorfor han har medvind.

– Jeg har ikke ment noe siden 2001, og det har fungert utrolig godt for meg, forklarer Salomonsen og legger til at han fikk med seg at FNs klimapanel har gitt ut en ny rapport fordi han leste det på VG-appen i går kveld. Han mener ikke noe om selve rapporten.

– Jeg kommer til å stemme for da skiller jeg meg minst ut. Det blir nok på et av styringspartiene men jeg røper ikke hvilket.

Hemmelig valg

Kommunevalget neste år forholder han seg ikke til.

– Jeg kommer til å stemme, lover han. – For da skiller jeg meg minst ut. Det blir nok på et av styringspartiene men jeg røper ikke hvilket. Det er hemmelig valg, vet du, ler han og smiler det avvæpnende smilet som har tatt ham så langt i livet.

#Metoo-kampanjen da, Adrian. Hva tenker du om den?

– Se på denne Star Wars Zippo-lighteren, sier Salomonsen og vipper klenodiet opp av lomma i det han understreker at han absolutt ikke røyker men at han liker å «vippe klenodiet opp av lomma».

– Denne har jeg hatt siden 2004. Det er liksom min greie. Stilig, ikke sant?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here