Home Rampelys Anmeldelse av Torsdagsfilmen: «Mye bedre enn VG skal ha det til»

Anmeldelse av Torsdagsfilmen: «Mye bedre enn VG skal ha det til»

0
Anmeldelse av Torsdagsfilmen: «Mye bedre enn VG skal ha det til»
Morten Ramm og Erik Solbakken har laget en serie filmer. I følge TV2s nettsider er det snakk om fem filmer. (Foto: TV2)

TERNINGKAST 6: Torsdagsfilmen på TV2 er et filmaktig konsept. VG var ikke nådige, og ga nykommeren Terningkast 3. Vi har ikke sett selve serien, men sett litt bilder og trailere, osv. Ser fint ut, men litt mye parykk og rør. Terningkast 6.

Vanskelig å lage film

Vi vet at det er vanskelig å lage film som henger på greip. Dette bør ikke holdes mot Erik Solbakken og Morten Ramm, som har tatt seg bryet med å lage denne tvers igjennom solide produksjonen. VGs Tor Martin Bøe mener at de anerkjente komikerne skal ha ros for en produksjonsteknisk svært imponerende TV-serie. Vi er ikke uenige.

Men Torsdagsfilmen har også møtt en del kritikk. Blant annet mener Norges største tabloidavis at serien ikke er spesielt morsom. Det blir litt vanskelig for oss å vurdere, i og med at vi ikke har sett en hel episode av Torsdagsfilmen. Men! Vi snur ryggen til kritikerne. Det er vanskelig å lage film. Dette bør med i regnestykket. Terningkast 6.

– Det er vanskelig å lage film. Dette bør med i regnestykket.

Man skal ikke le av alt

Er det sånn at man alltid skal le av alt? VG er selv ikke en spesielt morsom avis. Men! Det betyr ikke at vi i den spesielt morsomme avisen Nieuhetene går ut og gir dem Terningkast 3 av den grunn. Vi mener i stedet at VG er en kjempebra tabloidavis, med mye bra stoff, både innen krim og andre nyheter. De er veldig gode på kjendisstoff og politisaker. Terningkast 6.

– VG er en kjempebra tabloidavis

Noen blir aldri fornøyde

Noen blir aldri fornøyde. VG sammenligner Torsdagsfilmen med Team Antonsens geniale Ut i vår hage fra 2003. Forståelig nok kommer Torsdagsfilmen dårlig ut av det. Her i Nieuhetene tenker vi annerledes. Bare fordi Ut i vår hage var genial, betyr det ikke at ikke Torsdagsfilmen er bra. Vi gir Terningkast 23 til Ut i vår hage, og Terningkast 6 til Torsdagsfilmen.

Til slutt vil vi si gratulerer med Torsdagsfilmen, Erik og Morten. Herregud, som dere har stått på. Det er ikke lett å lage film. Men det har dere gjort! Dere har lagd film. Vi triller terningen og får tvungen yatzy rett i fletta.

– Det er ikke lett å lage film. Men det har dere gjort!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here