Slik så forsiden ut på Donald Duck-bladet for uke 37 (andens edlere deler er sensurert av Nieuhetene)

Donald-bladets redaktør i Norge fikk tidenes hodepine tirsdag denne uka da han oppdaget at Egmont-redaksjonen hadde glemt å retusjere bort Donald Ducks penis fra omslaget på det nyeste bladet.

Verre ble det da han fant ut at bladet var sendt ut til butikker over hele landet.

– Det stemmer, bekrefter sjefsredaktør Robby Moods. – Jeg måtte sette teamet mitt på saken, som egenhendig ringte alle utsalgsstedene i landet og ba om å få bekreftet at de hadde Donald med synlig penis på forsiden. Og slikt gjør jo ikke akkurat fenomenet mindre kjent.

En kjent sak

– Innad i tegneserieredaksjonene er det en kjent sak at Donald alltid tegnes med kjønnsorgan. Så er det vår jobb å retusjere bort penis før bladet går i trykken. Slik har det vært i snart 70 år. Men denne gangen har det altså skjedd en svikt, sukker Moods. – Nå hadde i tillegg forsideillustratøren gjort Donalds kjønnsorgan ekstra stort, av en eller annen grunn.

Tidenes samleobjekt?

Den populære andens omfangsrike forplantningsorgan har ikke gått kundene forbi. Onsdag morgen meldte samtlige utsalgssteder, til Egmonts store skrekk, at hyllene var tomme.

Nieuhetenes ekspert på sjeldne tegneserier, Moddi Harstad, spår at et eksemplar av Donald-bladet med Donald-penis på forsiden vil være verdt en god slump penger i fremtiden.

– En «cocky Donny» i mint condition? Ja takk, smiler han lurt. – Men for å være seriøs et øyeblikk, så tror jeg at dette er sånt som har etterspørsel internasjonalt allerede nå. Det finnes faktisk folk der ute som vil ha en «well hung unca’ Donald» på veggen. Det er et marked for alt.

Den famøse forsideillustrasjonen på Donald Duck & Co uke 37

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here