Home Rampelys Aksel Hennie blir Donald Duck i ny norsk film

Aksel Hennie blir Donald Duck i ny norsk film

0
Aksel Hennie blir Donald Duck i ny norsk film
Aksel Hennie som Donald Duck på Andebys skitne gater (Foto: Nordisk Film)

Aksel Hennie skal spille selveste Donald Duck i en såkalt «gritty reboot» av Andeby-universet.

– Gulp! Hadde jeg nær sagt. Hehehe!
Aksel Hennie ler en høylytt, trillende latter. Nieuhetene er til stede på pressekonferansen for superstjernas nye film (arbeidstittel: Andeby 3000), hvor regissør Erik Poppe skal puste nytt liv i de kjære og kjente figurene fra Disney-universet.

Mer realistisk bilde av Donald

– Jeg vil understreke at dette fortsatt er den folkekjære Donald som alle har vokst opp med, sier Erik Poppe ettertenksomt. – Men… Han sliter med «sitt».

Dette er nemlig en film som vil gi publikum et mer realistisk bilde av Donald Duck, onkel Skrue (Bjørn Sundquist) og de andre innbyggerne i Andeby, skal vi tro filmskaperne. I en av scenene som ble vist under pressekonferansen får vi se Donalds voldsomme side. Den hissige andemannen fiker til nevøene Ole og Dole (spilt av Markus og Martinus; Doffen er visstnok allerede død på dette tidspunktet i filmen), mens han krever å få vite hvor de har gjemt sparegrisene sine.

– Ikke «Disneyland»

– Det er intense greier, ass, sier Aksel Hennie i et forsøk på å lette stemningen etter den brutale smakebiten. – Men det er ekte. Det er faen så ekte.

I en annen scene får vi se Donald true onkel Skrue på livet i pengebingen. En svært muskuløs Donald holder Skrues hode under «vannet» (som består av mynter) mens han roper skjellsord og krever å få vite «hvor pengene er».

– Litt tilfeldig at begge disse scenene handler om at Donald er ute etter penger, sier Erik Poppe unnskyldende. – Men det er ikke til å legge skjul på at filmen handler mye om det. Jeg kan ikke juge på film, og late som alt er Disneyland. Det går bare ikke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here