Home Vitenskap Mannen (31) som alltid får kofferten sin først er funnet

Mannen (31) som alltid får kofferten sin først er funnet

0
Mannen (31) som alltid får kofferten sin først er funnet
Bendik Killengreen (31) får kofferten sin først på alle baggasjebånd i hele Norge og alderen sin i en fin parentes bak navnet. (Foto: Gudbrand Teknoåsen)

GARDERMOEN: Noen ganger kommer kofferten din tidlig, andre ganger seint. Og noen ganger kommer den ikke i det hele tatt. Men ingen har noen gang sett kofferten sin komme først ut på bagasjebåndet. Nå vet vi hvorfor. Bendik Killengreen fra Hønefoss får alltid den første kofferten på alle fly i hele Norge.

Innrømmer forholdet

31-åringen fra Buskerud bekrefter det hele over fasttelefon.

– Ja, jeg skjønner at folk har vanskeligheter med å forstå det. Men det er nå en gang sånn det henger sammen. Jeg får alltid den første kofferten. Alle har en fair sjanse fra koffert nummer to og utover. Men den første er alltid min.

Killengreen forklarer at han har en privat avtale med Avinor, og at praksisen har fungert siden 2008.

– Før det var det en fra Asker som hadde denne avtalen. Jonatan Jensen eller Jensrud, tror jeg han het. Jonatan Jensøe, var det. Han er død nå. Han hadde hatt denne ordningen i over 20 år, helt siden Fornebu.

– Alle har en fair sjanse fra koffert nummer to og utover. Men den første er alltid min.

Men hvordan kan du sitte på alle flyavganger i hele Norge, Bendik?

– Hehe. Du har kanskje hørt om en fyr som heter Jesus Christus von Nazareth? Han kan også være flere steder på én gang. Jeg vet det høres utrolig ut. Men har du noen gang fått den første kofferten, spør 31-åringen med en triumferende mine.

Diskuterer ikke rammeavtaler

Informasjonansvarlig i Avinor, Tor Erlend Borre, svarer unnvikende på spørsmålet om Bendik Killengreen har hatt en rammeavtale med det statlige selskapet.

– Dette kan jeg ikke si noe om på det nåværende tidspunkt. Vi diskuterer ikke rammeavtaler med pressen av konkurransehensyn. Men hvorfor får jeg ikke alderen min i brødteksten?

Hva mener du, Tor Erlend?

Alderen min. Jeg vil ha den i parentes etter navnet mitt. Det gjorde dere med Bendik Killengreen (31).

Er du seriøs nå? Vi pleier ikke å gjøre det med eksperter og representanter for organisasjoner. Det er vanligvis privatpersoner som får den «æren»?

Men jeg vil ha det.

Ok, da skal du få det, Tor Erlend Borre (47). Er du fornøyd nå?

Ja, det var bedre. Også har jeg gått Birken 20 ganger. Kan du få med det?

– Du har kanskje hørt om en fyr som heter Jesus Christus von Nazareth?

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here