Amund Rørvik (21) og starten på Twitter-tråden som endret hans oppfatning (innfelt)

Amund Rørvik (21) mener nå det er like greit at den amerikanske politikeren John McCain døde, etter at han leste en «lang Twitter-tråd» om temaet.

– Visste du at John McCain stemte for krigen i Irak? Og at han forsvarte Obama mot anklager om at han var araber, men på en måte som kan tolkes som at han mente at det ikke var en bra ting å være araber? Hvis man leser mellom linjene?

Amund Rørvik er ivrig etter å dele sin nye kunnskap med Nieuhetenes reporter. 21-åringen forteller at han først syntes det var trist når han hørte at senator John McCain døde etter å ha avsluttet kreftbehandlingen sin.

Kritisk gjennomgang

– Det er jo alltid trist når folk dør, og jeg husker at noe av det siste McCain gjorde var å redde Obamas helsereform i Senatet. Da tenkte jeg at han var en grei fyr, men så kom jeg over tråden til «dongsmoker»…

«dongsmoker69» er en framtredende figur på norsk Twitter, som ofte poster tråder om norsk og amerikansk politikk. I dag la den psevdonyme tvitreren ut en gjennomgang av McCains karriere med kritiske øyne.

– Ikke kult å sladre

– Noe av det som sjokkerte meg mest var kanskje at McCain oppgav hemmelig informasjon til vietnameserne da han ble torturert som krigsfange. Jeg mener, tortur er jo dårlig, men det er ikke kult å sladre heller, sier Rørvik, som ikke vet hvem som skjuler seg bak psevdonymet «dongsmoker69».

– Men noen mener det kan være Odd-Magnus Williamson, avslutter han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here