Foto: Faksimile musikknettstedet GAFFA/Instagram

Bigbang-Øystein trodde han møtte Oslos skjønneste jente og gikk høyt og tydelig ut på Instagram med nyhetene. Nå har han funnet en enda skjønnere jente – og legger seg flat.

Hvem som i utgangspunktet ble utpekt av Greni som Oslos skjønneste jente (oversatt frase fra Bigbang-hiten «Girl in Oslo», red.anm.), vet vi ikke. Den ukegamle, opprinnelige Instagram-posten er slettet.

Oppfordrer ny, skjønn jente til å møte ham etter klokken ni

Men det er tydelig at musikeren nå har funnet en enda skjønnere jente, og attpåtil oppfordrer henne til å møte ham på Oslo S etter klokken ni. Slik kommer det i alle fall frem i en ny Instagram-post fra Greni selv:

Foto: Skjermdump fra Instagram

Det blir spennende å se om om den skjønne jenta nå har valgt å møte Greni ved Oslo S klokken ni. Nieuhetene er også svært interessert i å vite hvordan stevnemøtet gikk. Redaksjonen er mottakelig for alle typer tips.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here