De går sammen i store gjenger og kontrollerer hele bykvartaler. Nieuhetene avslører nå hvordan de lyssky «gulvestene» opererer.

Den siste tiden har folk som bor i urbane områder kunnet merke tilstedeværelsen til en helt spesiell maktgruppering – nemlig «Natteravnene». Denne gjengen dukker opp som fra intet, bare for de neste timene å legge under seg hele kvartaler, boligområder og bydeler. Andre gjenger kaller dem «Gulvestene», etter de gule vestene de bærer for å vise hvem de er. Bak på vestene er en tegning av ravnen, historisk kjent som fuglen som er den første til å spise av likene på slagmarken.

Hvem «Gulvestene» er, og hvordan de henter inn penger fra virksomheten sin, er fremdeles et mysterium. Nieuhetene har derimot sikre kilder som kan fortelle følgende:

  • Natteravnene dukker alltid opp sent på kvelden eller på natta
  • Samholdet er sterkt – og lojaliteten beinhard
  • De går alltid sammen i større gjenger
  • Natteravnene er tilsynelatende nyktre. Dette grepet gjør at de får det «beregnende overtak» i opphetede situasjoner
  • Vektere og politifolk stopper for å ta imot beskjeder fra dem. Det faktum at de har ordensmakta i lomma viser at «Gulvestene» er overlegent godt finansielt rigget til å ta større makt fremover
  • Den tilsynelatende flate strukturen gjør det nærmest umulig for rivaliserende gjenger å skjelne hvem som er natteravnenes «capo» (gjengleder, journ.anm.). Dermed er det større risiko for at man «tar ut» feil person ved likvideringer.

Nieuhetene kommer tilbake med mer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here