De går sammen i store gjenger og kontrollerer hele bykvartaler. Nieuhetene avslører nå hvordan de lyssky «gulvestene» opererer.

Den siste tiden har folk som bor i urbane områder kunnet merke tilstedeværelsen til en helt spesiell maktgruppering – nemlig «Natteravnene». Denne gjengen dukker opp som fra intet, bare for de neste timene å legge under seg hele kvartaler, boligområder og bydeler. Andre gjenger kaller dem «Gulvestene», etter de gule vestene de bærer for å vise hvem de er. Bak på vestene er en tegning av ravnen, historisk kjent som fuglen som er den første til å spise av likene på slagmarken.

Hvem «Gulvestene» er, og hvordan de henter inn penger fra virksomheten sin, er fremdeles et mysterium. Nieuhetene har derimot sikre kilder som kan fortelle følgende:

  • Natteravnene dukker alltid opp sent på kvelden eller på natta
  • Samholdet er sterkt – og lojaliteten beinhard
  • De går alltid sammen i større gjenger
  • Natteravnene er tilsynelatende nyktre. Dette grepet gjør at de får det «beregnende overtak» i opphetede situasjoner
  • Vektere og politifolk stopper for å ta imot beskjeder fra dem. Det faktum at de har ordensmakta i lomma viser at «Gulvestene» er overlegent godt finansielt rigget til å ta større makt fremover
  • Den tilsynelatende flate strukturen gjør det nærmest umulig for rivaliserende gjenger å skjelne hvem som er natteravnenes «capo» (gjengleder, journ.anm.). Dermed er det større risiko for at man «tar ut» feil person ved likvideringer.

Nieuhetene kommer tilbake med mer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here