Christian Tybring-Gjedde og resten av Oslo Frp er strandet i Romania.

Oslo Frp fikk mye oppmerksomhet da de dro på sightseeing-tur til Stovner natt til første mai. Nå viser det seg at Frp-bussen aldri kom tilbake fra den spesielle utflukten.

Christian Tybring-Gjedde bekrefter nå ryktene om at bussen for øyeblikket er strandet i en øde landsby i Romania. På en skurrete linje fra de transylvanske alpene ber stortingsmannen desperat om assistanse.

– Vi holder snart ikke ut lenger, forteller han gråtkvalt. – Lukten av eselmøkk og Năsal (tradisjonell rumensk ost, red.anm.) er overveldende. Send hjelp!

«Road trip» til Romania

Etter det Nieuhetene erfarer kjørte ikke den innleide rumenske bussjåføren hjem til Kent Andersen for nachspiel som planlagt, men valgte heller å ta med Frp-gjengen på en regelrett «road trip» til sitt hjemland. Det er ukjent hvor sjåføren befinner seg nå.

Selve bussen sitter fast i en hengemyr ved Pietros-fjellet utenfor landsbyen, forklarer Himanshu Gulati, og fortsetter: – Dette er gutteturen fra helvete. Det ene øyeblikket plager vi minoritetsungdom på Tveita-senteret, og det neste sitter vi fast her i jallaland. Andersen har vært dritings på Horincă (tradisjonell rumensk plommesprit, red.anm.) i tre dager, og ingen har sett Lars Petter siden den greia med skurtreskeren.

Jensen tar grep

Kilder innad i Frp forteller at Siv Jensen er informert om situasjonen. Hun har i første omgang sendt Ulf Leirstein ned til Romania for å spore opp de savnede politikerne og megle med rumenske myndigheter om en mulig retur.

Jensen var lite villig til å kommentere saken overfor Nieuhetene. – Jo mindre dere vet, jo bedre, og det forstår du, skriver hun i en tekstmelding i kveld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here