Midt i "dagsfylla" i første episode dukket romskipet opp på hotellet. (Skjermdump: TV3)

Det ble en sensasjonell åpning på årets Paradise Hotel-premiere, da besøkende fra planeten Proxima Centauri B tok turen innom realityprogrammet. – Vi vil lære «spillet», forteller romvesenene.

Det var deltakerne Johan «Bunny» Blixen (20) og Preben-André Siggerud (22) som først fikk øye på den tallerkenliknende farkosten som hang i lufta over det mexicanske feriestedet. – Fy fitta, ropte Blixen, som til daglig jobber som personlig assistent til en bartender.

Trofaste følgere fra verdensrommet

Romskipet viste seg å inneholde en gruppe besøkende fra det ytre rom. De avanserte grevling-aktige vesenene fra solsystemet Proxima Centauri (4.22 lysår unna Jorda) forteller at de har vært trofaste følgere av reality-programmet siden de begynte å fange opp signalene fra den første sesongen i 2013.

Spesielt er de fascinert av det som gjerne kalles «spillet» på hotellet. Nå ønsker de å studere, forstå og om mulig delta på lik linje med mennesker i «spillet».

Komplisert spill

Lederen K’Rkhtluul (263) mener at det sosiale «spillet» på hotellet er det mest sofistikerte de så langt har oppdaget i sine interstellare reiser:

– Det medfører riktighet. «Spillet» er mer komplisert enn åttedimensjonal nøytron-hockey, og mer uforutsigbart enn kybernetisk kvanteball. Den som mestrer spillet, vil kunne erobre galaksen, sier det aggressive grevlingvesenet i et illevarslende tonefall.

1 KOMMENTAR

  1. denne var veldig morsom, hehe, ser bare på paradise hvis de fra verdensrommet også får være med på festene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here