Home Rampelys UFO-besøk på Paradise-premiere: Ville lære «spillet»

UFO-besøk på Paradise-premiere: Ville lære «spillet»

1
UFO-besøk på Paradise-premiere: Ville lære «spillet»
Midt i "dagsfylla" i første episode dukket romskipet opp på hotellet. (Skjermdump: TV3)

Det ble en sensasjonell åpning på årets Paradise Hotel-premiere, da besøkende fra planeten Proxima Centauri B tok turen innom realityprogrammet. – Vi vil lære «spillet», forteller romvesenene.

Det var deltakerne Johan «Bunny» Blixen (20) og Preben-André Siggerud (22) som først fikk øye på den tallerkenliknende farkosten som hang i lufta over det mexicanske feriestedet. – Fy fitta, ropte Blixen, som til daglig jobber som personlig assistent til en bartender.

Trofaste følgere fra verdensrommet

Romskipet viste seg å inneholde en gruppe besøkende fra det ytre rom. De avanserte grevling-aktige vesenene fra solsystemet Proxima Centauri (4.22 lysår unna Jorda) forteller at de har vært trofaste følgere av reality-programmet siden de begynte å fange opp signalene fra den første sesongen i 2013.

Spesielt er de fascinert av det som gjerne kalles «spillet» på hotellet. Nå ønsker de å studere, forstå og om mulig delta på lik linje med mennesker i «spillet».

Komplisert spill

Lederen K’Rkhtluul (263) mener at det sosiale «spillet» på hotellet er det mest sofistikerte de så langt har oppdaget i sine interstellare reiser:

– Det medfører riktighet. «Spillet» er mer komplisert enn åttedimensjonal nøytron-hockey, og mer uforutsigbart enn kybernetisk kvanteball. Den som mestrer spillet, vil kunne erobre galaksen, sier det aggressive grevlingvesenet i et illevarslende tonefall.

1 COMMENT

  1. denne var veldig morsom, hehe, ser bare på paradise hvis de fra verdensrommet også får være med på festene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here