Home Mellommenneskelige forhold Olemic Thommessen blir med i «Sinnasnekker’n møter Luksusfellen»

Olemic Thommessen blir med i «Sinnasnekker’n møter Luksusfellen»

2
Olemic Thommessen blir med i «Sinnasnekker’n møter Luksusfellen»
Mange kjenner nok Olemic Thommessen best fra tenketanken Stortinget, som han har ledet med stø hånd siden 2013. Nå venter ny jobb. (Foto: montasje)

BESTE OSLO VEST: Olemic Thommessen hviler ikke på laurbærene. Allerede samme dag som det ble kjent at han avslutter en vellykket prosjektperiode som leder for tenketanken Stortinget, ble det klart at han har fått en ny stilling. Denne gangen skal han delta i TVNorge og TV3 sin nye storsatsing: «Sinnasnekker’n møter Luksusfellen».

Gleder seg

– Dette blir moro, sier Thommessen i en kommentar til Nieuhetene. – I den nye jobben får jeg gjøre det jeg er best på: bruke enorme pengesummer og kjøre oppussingsprosjekter i grøfta.

– Olemic er så god på å bruke penger og så dårlig på å pusse opp at jeg her helt sikker på at vi vil ha nok materiale ut høsten 2018.

Skal ikke være programleder

Produsent Robert Grosvold i TVNorge bekrefter at de har kapret Thommessen, men bedyrer at den nylige avgåtte stortingspresidenten ikke skal figurere som programleder.

– Alle som frykter at kjente og kjære fjes som Hallgeir Kvadsheim og Otto Robsahm skal bli borte fra skjermen kan ta det helt med ro, beroliger Grosvold.

– Thommessen skal ikke lede selve programmet. Men han skal være gjest i hver eneste episode gjennom hele første sesong. Olemic er så god på å bruke penger og så dårlig på å pusse opp at jeg her helt sikker på at vi vil ha nok materiale ut høsten 2018. Han skal bare sitte der og måpe og si «oj, dette kom som et sjokk på meg».

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here