Det kan være travelt på avdeling Bamseklattene, men Stargate-gutta trives med hektiske arbeidsdager. (Foto: Nieuhetene)

– Gøy mens det varte, forteller Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen, nå tilbake som assistenter på avdeling Bamseklattene i Beverdammen barnehage i Rælingen.

Norges stjerneprodusenter har funnet veien tilbake fra Los Angeles til Rælingen. Men returen hadde vært unngått om mulig. Nieuhetene møtte produsentene bak nr 1-hiten «So Sick» i Beverdammen barnehage, hvor de nå er ansatt i deltidsstillinger.

– Oppdragene sluttet å komme, forteller eks-stargater Tor Erik, mens han tar av seg utedressen og fyller varmeskapet med små votter og luer. – Det samme skjedde med inntektene (de sluttet å komme, journ.anm.) Samtidig så vi disse to spennende utlysningene i Rælingen kommune, avdeling oppvekst.

Dagen Nieuhetene møter dem, jobber de på tvers av avdelingene, som er preget av sykdom blant ansatte.

Brå overgang

Nå er de altså tilbake der de var før de kjøpte sitt første lille miksebord, lenge før karrieren i musikkbransjen tok av.

– Klart det er en brå overgang, innrømmer Tor Erik. – Av og til tenker jeg, mens jeg skifter en bleie, «hva hadde Rihanna tenkt om hun så meg nå?»

Men «en jobb er en jobb». Nettopp slik lød mantraet til den tidligere stjerneduoen da de flyttet fra penthouse i L.A. til delt Bori-leilighet like utenfor Lillestrøm sentrum.

– Jeg har tro på Bori (ISO 9001-sertifisert boligbyggelag og Romerikes største medlemsorganisasjon, journ.anm.), sier Mikkel. – Fornuftige leiligheter til lave priser.

– Bori er faktisk kjent for å bygge med luft mellom boligblokkene, skyter Tor Erik inn, som bidro med tekst til Billboard Top 25-hiten «Reverse Cowboy», før han forsvinner inn på en avdeling.

Ser spent på mens Rælingen digitaliseres

Samtidig som Tor Erik og Mikkel stortrives med å jobbe med barn, er de spente på hva Rælingen kommunes storstilte digitaliseringsprosjekt vil by på av utfordringer. Mikkel blir svett bare av tanken.

– Det sies jo at kommunen skal ha et fullverdig digitalt brukergrensesnitt innen 2021, og det vekker jo en viss usikkerhet i meg. Jeg er først og fremst opptatt av å jobbe med mennesker, men sånne dingser og nettportaler blir jeg helt svett av, sier produsenten av dancehiten «Fuck Ya On Da Floor».

Tor Erik kommer inn døra og bærer på en liten bøtte med illeluktende væske. Han får kjapt oppmerksomheten til sin tidligere popkollega.

– Leander på Tusseladdene har fått omgangs. Ringer du en av foreldrene?

Mikkel nikker.

– Time’s up, sier han til Nieuhetenes utsendte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here