Slik ser en typisk millennial ut. Helt ung! (Foto: Igor Svanesjøen)

Skal du selge et produkt eller henvende deg til millennials? Her et 8 tips som hjelper deg med å kommunisere med verdens viktigste målgruppe.

1. Bruk emojis. Ingen millennials bruker latinske bokstaver. NB: Ikke bruk aubergine-emojien.

2. Kommuniser med sex. Vis kroppen din! Sex er like vanlig for millennials som å bruke tyggegummi. Dagens unge har vokst opp med Pornhub i den ene fanen og SpongeBob SquarePants i den andre.

3. Millennials vet ikke hva venting er. Send dem varene umiddelbart. Hentelapp på SMS? Post i butikk?? Hvilket år lever du i – 2009?? Send varene dine med en drone. Vis kroppen din.

4. Telefonene som millennials bruker har alltid vært smarte. Ikke lag noe som krever mer enn at man kan logge seg inn med emojis.

5. Video er alt nå. Legg ut en snap med tilbudet ditt. Bruk et filter fra Pornhub.

6. Finn din millennial-målgruppe. Er det gameren? Fashionistaen? MDMA-normcore’n? Vloggeren? Det finnes ikke flere typer enn dette.

7. Vær online 24 timer i døgnet. Vær på. Følg med på hva millennials rundt deg gjør, hva som interesserer dem. Hvor foretrekker Leander på økonomi å buldre? Invester i et par sett med HoloLens og spør om han vil bli med og knerte noen orker etter jobb.

8. Direktesend fra bedriftens makerspace mens du vaper.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here