Home Nyheter Bjørgen rammet av sjelden sykdom som bare kan behandles med steroider

Bjørgen rammet av sjelden sykdom som bare kan behandles med steroider

0
Bjørgen rammet av sjelden sykdom som bare kan behandles med steroider
Marit Bjørgen (innfelt) har blitt alvorlig syk, og det eneste som kan redde henne er anabole steroider.

Marit Bjørgen (37) har fått «bjørguensa» og må behandles med anabole steroider, bekrefter landslagslege Roar Caligari til Nieuhetene.

Doktor Caligari møter oss i den norske smørebussen i Pyeongchang, hvor landslagsløperne for øyeblikket smøres med en ny eksperimentell krem som skal redusere luftmotstand.
– Det stemmer, Marit har fått både bjørguensa, bjørgeliose og bjørgskjørhet. Nå er det bare en kraftig steroidekur som kan redde henne, kakler den svartsmuskede legen mens han snurrer på mustasjene sine.

– Må stole på doktor Caligari

Nieuhetenes sportskommentator Anstein Krater uttrykker sympati med den norske langrennsdronningen i sin faste spalte «Langrenn og linjeskift». Han mener at nordmenn nå må slutte ring om OL-heltene sine.
– Det er bare Marit Bjørgen som vet hvordan det er å lide av bjørgbuk, Bjørghausens syndrom og alle de andre diagnosene. Hvis doktor Caligari mener at denne fryktinngytende cocktailen med anabole steroider kan lindre smertene, må vi bare sette lit til det.

– Ikke doping

Enkelte utenlandske eksperter mener at anabole steroider regnes som doping fordi de fremmer muskelvekst. Doktor Caligari avviser dette.
– Jeg har iallfall ikke sett ordet «doping» på noen av de legemidlene vi har brukt. Men så er jeg også blitt fullstendig blind etter at jeg prøvde å erstatte øynene mine med gorillaøyne. Det er vakre dyr! Jeg ønsker den mektige apens styrke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here