Kenneth, Kaya og Miguel fant virkelig tonen under Down N Dirty-festivalen i California i januar. (Foto: Privat)

Kenneth og Kaya fra Oslo giftet seg i 2015, men Kaya opplevde at det var noe som manglet. Nå har salsalæreren hennes flyttet inn – og Kenneth har fått en ny venn.

Nieuhetene møter Kenneth Olsen på hjemmebane. Fra et rom i andre etasje lyder entusiastisk kvinnelatter, etterfulgt av mannebrøl.

– Nå holder de vel på med et eller annet igjen, sier 27-åringen. – Kiler hverandre, eller noe sånt.

Lydene vi hører kommer fra Kenneths kone Kaya (26) og hennes salsalærer Miguel (33).

Fra Oslo til Arendal

Kenneth, som jobber som IT-konsulent, lager kaffe til oss og forteller hvordan han først fikk jobb i Arendal i 2016. Dermed flyttet ekteparet fra sitt sosiale nettverk i Oslo og fant et fint hus i Arendal. Men han synes det fremdeles er vanskelig å få seg nye venner.

For Kayas del var det enklere. Hun er ikke avhengig av jobb, og lever godt av oppsparte midler. Med nok av tid til overs har hun anledning til å delta på en mengde fritidsaktiviteter. Det var nettopp på et salsakurs hun møtte Miguel Rosenkrantz.

Og først nå har Kenneth fått en venn utenfor huset – nemlig Miguel. Skjønt, utenfor huset er kanskje ikke helt nøyaktig.

Salsakurs hele døgnet

– Miguel har vel egentlig flyttet inn her nå, sier Kenneth – eller hombre, som konas kjæreste kaller ham. – Nå er det salsakurs hele døgnet. Kaya forelsket seg i salsaen. Og i Miguel, da.

Kenneth blir sittende lenge uten å si noe.

– Dette… «opplegget» virker kanskje litt spesielt. Men som jeg pleier å si til de gamle vennene mine – så lenge jeg slipper å danse er jeg fornøyd, humrer IT-mannen.

Av og til åpner han døra på gløtt for å se hva turtelduene holder på med. Da hender det at det er et og annet å lære.

Kjenner konas kropp både inn og ut

– Miguel kan mer om kvinnekroppen og dens erogene soner enn de fleste. Jeg er rett og slett imponert over den mannen, sier Kenneth med oppriktig stemme.

Når vi tar farvel med Kenneth, er det med håp om en morsom kveld i vente. Han peker på et splitter nytt fotballbord i enden av stua.

– Av og til orker han en runde fotball før leggetid. Da gjelder det å utnytte tida godt før Kaya roper ham opp til en ny runde med salsaleksjoner.

Ved publiseringstid hadde Miguel og Kaya ennå ikke kommet ned fra andre etasje, men tilbringer etter plaskelyder å dømme tid sammen i badekaret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here