Home Mellommenneskelige forhold Endelig din amerikansk fotball-interesserte venns tur til å skinne

Endelig din amerikansk fotball-interesserte venns tur til å skinne

0
Endelig din amerikansk fotball-interesserte venns tur til å skinne
Illustrasjonsbildet er ikke representativt for festen som omtales i artikkelen.

I går var det utvilsomt din amerikansk fotball-interesserte venn Morgans (24) tur til å skinne, da han inviterte til Super Bowl-søndag hjemme hos seg selv.

Din venn Morgan Nilsen tilbragte i 2011-12 et år som utvekslingsstudent ved Jefferson High School i Minnetonka, Minnesota. Der spilte han seg til og med inn på det lokale skolelaget i football, som kicker, et faktum som Nilsen gjentok flere ganger i går kveld.

Budweiser i kjøleskapet

Nilsen hadde satt alt inn på å være en god vert for de mer eller mindre sportsinteresserte vennene som møtte opp i leiligheten hans på Torshov i Oslo. Du la raskt merke til den autentiske amerikanske øltønna i rustfritt stål på kjøkkenet, i tillegg til kjente ølmerker som Budweiser og Coors Light i kjøleskapet.

Nilsen briljerte også med sin detaljkunnskap om amerikansk populærkultur da han knyttet Justin Timberlakes pauseshow-opptreden til Janet Jacksons famøse «garderobefeil» i 2003. Han hjalp seinere gjestene med å sette de utallige reklamene i kontekst, ved å fortelle alt om hvor dyrt det er å kjøpe reklame under Super Bowl. Nilsen satte til og med på en Youtube-«compilation» av berømte tidligere Superbowl-reklamer.

Tomt for nachos

Det var rundt dette tidspunktet du bestemte deg for å gå, da kampen gikk inn i sin tredje time, det var for lengst tomt for nachos og du forsto fortsatt ikke en dritt av hva som egentlig foregikk. Kilder forteller at Morgan Nilsen holdt det gående med et par modige gjensittere som til slutt sovnet på sofaen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here