Trond Giske ser lyst på framtiden i Paradise Hotel (Foto: TV3)

Trond Giske er klar for TV3s realityserie Paradise Hotel. Det bekrefter «Pærra»-general Svante «Kikkan» Afzelius i dag.

Den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet trakk seg fra stillingen etter flere varsler om upassende oppførsel i kjølvannet av metoo-kampanjen. Nå avsløres det at teamet til Giske i hemmelighet har jobbet for å sikre den trønderske playboyen en plass i Norges mest omdiskuterte realityshow.

Giske selv er sykmeldt og kan ikke uttale seg. Men Giske-rådgiver Armando Brøndbo forteller at politikeren ser på Paradise Hotel som en mulighet for å relansere seg selv for et yngre publikum. – Men først og fremst vil han reise til Mexico for å spille spillet, sier Brøndbo i en kommentar.

Mannen bak realitysuksessen, Svante «Kikkan» Afzelius er strålende fornøyd med å ha kapret Ap-profilen. – Trond Giske er mannen som kan samle flere generasjoner kvinner foran skjermen for å se «Pærra», sier han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here