Home Vitenskap Noe om innovasjon

Noe om innovasjon

0
Noe om innovasjon
Fra venstre: Bent Riceur, Kine Slemmestad, Timon Asker og Charenga Söderquist. Alle unge, alle gründere, alle med nær kjennskap til tech-miljøet. (Foto: Karl Marx)

OSLO VEST: Kompisgjengen Bent Riceur (24), Kine Slemmestad (26), Timon Asker (29) og Charenga Söderquist (22) er unge gründere og kommer til å si ‘tech-miljøet’ til sammen åtte ganger i løpet av dette intervjuet.

Noe om innovasjon

– Jeg digger innovasjon, sier den unge gründeren Bent Riceur som ikke aner hva han holder på med. – Jeg craver selve konseptet, og liker lyden av ordet ‘innovasjon’. Men det er ett ord jeg elsker enda mer, røper han. – Og det er ‘tech-miljøet’.

– Jeg også! utbryter Kine Slemmestad, som sammen med vennene Bent, Charenga og Timon har startet opp sin egen start-up. – Jeg elsker å si tech-miljøet. Jeg liker å beskrive tech-miljøet som en person med en vilje.

– Tech-miljøet er sultent på ville ideer!

– Akkurat nå er tech-miljøet sultent på ville ideer, fastslår Timon. – Tech-miljøet har lenge opplevd en metthet. Det har vært en krevende tid der gjennomføringsevne og tilførsel av venture capital stod i fokus. Men nå er tech-miljøet tilbake i fullt slag og er sultent på ville ideer.

I Japan sender man faktisk email med mobilen

Timon Asker blir avbrutt av en sms.

– Det var tech-miljøet, unnskylder han seg. – Det sa at nå var det sultent på ville ideer. Det var forresten ikke en sms. Tech-miljøet befinner seg i Japan for tiden, og i Japan sender man faktisk email istedenfor sms med mobilen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here