Home Politikk Ulf Leirstein ut mot ryktene: – Ikke i slekt med ALF

Ulf Leirstein ut mot ryktene: – Ikke i slekt med ALF

0
Ulf Leirstein ut mot ryktene: – Ikke i slekt med ALF

Fremskrittspartiets falne stjerne Ulf Leirstein hevder hardnakket at han ikke er i slekt med ALF, det berømte TV-romvesenet fra 80-tallet, tross identisk fysiognomi.

Man skulle tro at Østfold-politikeren Ulf Leirstein (44) hadde nok å stri med, etter det i forbindelse med #metoo-kampanjen kom frem at han har sendt porno til en 14-åring, invitert 15-åring til trekantsex og ikke minst måtte fotfølges for å forhindres i å forgripe seg på jenter på ungdomsleir.

Nå har den ivrige østfoldingen fått en ny sak å håndtere. Rykter som har eksistert over lengre tid, gjerne diskutert på Twitter, og ikke minst Tostrup-kjelleren (kjent journalist-hangout, red.anm.), forteller at Leirstein skal være sønnen til selveste ALF fra planeten Melmac.

For nordmenn flest er nok ALF mest kjent fra den amerikanske TV-serien med samme navn. Vi vet at ALF tilbrakte andre halvdel av 80-tallet hos middelklassefamilien Tanner i San Fernando-dalen i California. Så langt, så godt. Men hva gjorde romvesenet før han kræsjlandet i California?

Skal vi tro ryktene, har ALF tilbrakt tilstrekkelig tid i Sarpsborg høsten 1972, til at et ALF-frø har blitt sådd i Ulf Leirsteins mor.

Men er ryktene sanne?

Gjennom sin rådgiver Herb Hønndal meddeler Leirstein torsdag kveld følgende:

«Ha! Selv om jeg ser opp til ALF og ikke kunne forestilt meg en tilværelse uten mannen fra Melmac, den herlige planeten i Aldente Nebula i Andromeda-galaksen, planeten som en gang gikk i bane rundt en enkelt lilla stjerne, som i sin tur gikk i bane rundt to måner, før den ble ødelagt fullstendig, er jeg ikke i familie med ham. Kanskje er vi svært like både i sinn og skinn, men dette skyldes kun tilfeldigheter. Over og ut.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here