Home Debatt Helge Lurås taus om tuba-ryktene

Helge Lurås taus om tuba-ryktene

0
Helge Lurås taus om tuba-ryktene
Gjester på tilstelningen i 2012 forteller om svært intim omgang mellom Helge Lurås (innfelt), daværende ekspert på strategisk analyse, og den bulkete tubaen. (Foto: Otto Graf)

OSLO: Ryktene om at Helge Lurås har hatt sex med en bulkete tuba har versert på nettet i ukesvis. Selv er Resett-redaktøren taus om rykteflommen.

Møttes i 2012

Det var på en tilstelning under Oslo Symposium i 2012 at Helge Lurås og det bulkete messinginstrumentet møttes. I følge kilder var tubaen bare fire år gammel da hendelsen inntraff. Den seksuelle lavalderen for grovmessing er fem år.

– Menneske og hornmusikk. I samfunnets øyne har vi krysset en grense.

Er kjent med rykteflommen

Nieuhetene har vært i kontakt med tubaen som nå er åtte år gammel og enda mer bulkete. Man kan nesten ikke spille på den.

– Jeg vil ikke kommentere hendelsen, selv om jeg er kjent med at ryktene verserer på sosiale medier, sier instrumentet med de dype, klangfulle tonene. – Jeg føler at sex mellom pattedyr og musikkinstrumenter er svært tubabelagt og vil ikke bidra til oppmerksomhet rundt hendelsen. Menneske og hornmusikk. I samfunnets øyne har vi krysset en grense.

Fortsetter å tie

Helge Lurås ønsker ikke å kommentere saken, og bidrar dermed til at ryktene får svirre. Det er viktig for det norske folk at vi nå får en avklaring. Kan redaktører i presse-Norge ligge med en tuba uten konsekvenser? Er det en formildende omstendighet at tubaen var svært bulkete, og dermed så ut som om den var over fem år gammel? Norsk offentlighet fortjener svar, men så lenge Resett-redaktøren fortsetter å tie vil sannheten forbli et mysterium.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here