Home Nyheter Røed Ødegaard funnet død på øde gård

Røed Ødegaard funnet død på øde gård

0

– Umulig å ta seriøst når du formulerer det på den måten, sier pårørende.

Det var i går formiddag at astronom Knut Jørgen Røed Ødegaard døde på en øde gård.

– Det er selvsagt trist, men det er vanskelig å ikke le når du sier det på den måten, forteller en av de pårørende til Nieuhetene.

Røed Ødegaard ble funnet av sine brødre i den øde gårdens grøde: død, med røde, blødende sår på ører og lår. Politiet bekrefter at han døde som følge av mangel på føde, lød det i en rapport fra i går.

– Jeg skulle ønske at han fremdeles var i live. Eller at gården i det minste var bebodd, eller at det skjedde i dag istedenfor i går, for eksempel. Slik det er nå blir det rett og slett litt for komisk, uttrykker Røed Ødegaards sørgende kone lattermildt.

– En respektert kollega

Astronomkollega Eirik Newth, kjent fra TV2s Skal vi danse, tar ikke lett på nyheten om at Knut Jørgen Røed Ødegaard døde i går.

– Det er synd at han er død, og enda mer synd at alt rimer så mye, sier en sorgtung Eirik Newth til Nieuhetene. – Knut Jørgen og jeg traff hverandre stadig på forskjellige astronomirelaterte happenings. Han var en høyst respektert kollega som vil bli sårt savnet, fortsetter Newth, som innrømmer at han måtte trekke på smilebåndet da fikk beskjeden.

I et telefonintervju med Nieuhetene har den berømte astronomen Stephen Hawking følgende å si om sin kollegas bortgang:

– SYSTEM ERROR. SPEECH-GENERATING DEVICE NOT RESPONDING.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here