Home Nyheter Tidsreisende intergalaktisk slavedriver: – Det blir mer jobbing i fremtiden

Tidsreisende intergalaktisk slavedriver: – Det blir mer jobbing i fremtiden

0
Tidsreisende intergalaktisk slavedriver: – Det blir mer jobbing i fremtiden
Foto: NTB Scanpix

Statsministeren sier vi kan glemme sekstimers arbeidsdager og får nå støtte fra uventet hold. Den tidsreisende intergalaktiske slavedriveren Gzorg-15Z fra den ennå uoppdagede planeten Nuzabin 13^c sier det blir hardere jobbing i fremtiden – og ingen lønn.

Erna Solberg stod nettopp på podiet for å fortelle Norge at fremtidens arbeidsdager ikke blir sekstimersøkter, men at vi derimot må jobbe mer og smartereLikevel får statsministeren en durabelig kalddusj når hun får høre hva Gzorg-15Z, slavedriveren som nettopp besøkte Jorden via en intergalaktisk tidsreise fra 128 år i fremtiden, har å si.

Innom Jorden for å tanke opp hypnosautzoomeren med luft

Mannen, som representerer menneskeaktige, teknisk avanserte vesener fra planeten Nuzabin 13^c i trippelsolsystemet Meze-Meze Hynn, møtte et nyfikent pressekorps da han tirsdag ettermiddag stoppet opp like utenfor Visby på øya Gotland i Sverige, for å fylle oksygen på sin intergalaktiske farkost hypnosautzoomer. Hele tankingprosessen tok nærmere ett døgn. Imens tok han seg tid til å svare de fremmøtte på en rekke spørsmål. 

«Gzorg» mens han poserer for pressekorpset på Gotland. (Foto: NTB Scanpix)

Slavetilværelsen venter oss alle

Da samtalen dreide inn på den norske velferdsmodellen, hadde «Gzorg» bare én ting å si til Nieuhetenes journalist:

– Trapp ned til sekstimers arbeidsdager NÅ. Eller bare slutt å jobbe helt. Om 22 solår kommer vi uansett for å hente dere, før vi svir av hele dritten her. Hele planeten skal bort. Og hos oss er det ikke snakk om noe tariff eller noe sånt. På Nuzabin 13^c er det jobbing i grambanuzzleplantasjene fra du ankommer til du ueksisterer, og du må ta til takke med mykelinlarver som gir deg metthetsfølelse i magesekken. Og prøver du å rømme, mexxer vi deg med en sqauzz-8 før du rekker å si «loophoopertuzzle».

Da de oppmøtte nådde den 23. timen, forsvant brått den intergalaktiske slavedriveren med et «popp» i lufta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here