Dan-Roger Gahr Støre (59) ble presentert som ny nestleder i Ap i dag.

Den hittil ukjente Dan-Roger Gahr Støre tar over for Trond Giske som ny nestleder i Arbeiderpartiet. – Guttene er tilbake i byen, sier Jonas om brorens comeback.

– Vi mister en nestleder nå, og da er det viktig at vi ser framover, er framtidsorienterte og framoverlente i forhold til det som skal skje, sa Jonas Gahr Støre på pressekonferansen hvor hans egen bror ble presentert som Trond Giskes arvtaker. – Derfor henter vi nå inn Dan-Roger, som har god kontakt med grasrota i partiet.

Dan-Roger Gahr Støre (59) har tidligere jobbet som sesongarbeider, låseansvarlig og deltatt i manngard. Nå skal han få ansvaret for å bygge Arbeiderpartiet opp igjen etter en tung periode.

– Jeg og Dan-Roger utfyller hverandre godt, forteller Jonas Gahr Støre til Nieuhetene. – Da jeg studerte ved Sorbonne, tok han 8. klasse for sjette gang. Da jeg bar veskene til Gro Harlem Brundtland på 90-tallet, nappet Dan-Roger vesker fra gamle damer på Oslo S. Nå som han endelig er ute av fengsel igjen, var han et naturlig valg som nestleder. Guttene er tilbake i byen, om jeg kan formulere det slik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here